Project management tool

Projecten zonder moeite opleveren binnen de tijd en het budget.

Geweldige projecten kosten tijd en moeite om op te leveren. Dus waarom zou je dingen moeilijker maken met ingewikkelde projectmanagementsoftware? Teamleaders projectmanagementsoftware is ontworpen om grip te houden op ieder project, tegelijkertijd garandeert de ingebouwde project planning module voor de optimale inzet van het team.

Probeer nu gratis

Milestones en taken voor efficiënt projectmanagement

Deel je project op in verschillende milestones en taken. Wijs ze vervolgens toe aan verschillende medewerkers en ontvang meldingen zodra taken voltooid zijn - ideaal voor drukbezette projectmanagers. Sla projecten op als template als je ze makkelijk wil hergebruiken.

Accurate urenregistratie voor winstgevende projecten

Registreer de tijd die je aan taken en afspraken spendeert en hou projecten rendabel. Stel verschillende uurtarieven in binnen één project en creëer rapporten van het reeds voltooide werk. Factureren doe je op basis van je timetracking of een vaste prijs.

Actiegerichte inzichten en deadlines op budgetten

Je projectlijst vertelt je welke projecten onder controle zijn en welke extra aandacht nodig hebben. Teamleader biedt op ieder moment helder inzicht in de prestatie van het team en laat je tot in detail zien of je nog binnen de tijd en het budget zit.

10.000 klanten werken gemakkelijker met Teamleader

Jannis Lootens

Bij de demo wist ik meteen: dit is perfect voor een projectmanager, maar ook superfijn voor accountmanagers. Er is heel goed nagedacht over de verschillende rollen binnen een bedrijf. Dat maakt Teamleader uniek.

Jannis Lootens
Red Matters
Externe toegang via Projectcloud

Externe toegang via Projectcloud

Met ons gepersonaliseerde Projectcloud platform kun je zowel freelancers als klanten toegang geven tot het project en hen ook documenten laten controleren en feedback laten geven. Klanten kunnen ook die geplande meetings inzien en contact opnemen met de medewerkers. Natuurlijk bepaal jij zelf wie er toegang heeft tot welke onderdelen!

Inzicht in je winst per project

Hoeveel kosten maakte je bij je project, en hoeveel winst hou je eraan over? Wat kan efficiënter? Met Teamleader krijg je de juiste inzichten om je aanpak moeiteloos bij te sturen. Voor steeds betere projecten, keer op keer.

Probeer ons twee weken uit. Zonder gedoe. Zonder te betalen.

Test ons twee weken. Zoveel je maar wilt.
Geen match? Geen probleem. Je betaalt ons geen cent. Even goede vrienden.