Project management tool

Projecten zonder moeite opleveren binnen de tijd en het budget.

Geweldige projecten kosten tijd en moeite om op te leveren. Dus waarom zou je dingen moeilijker maken met ingewikkelde projectmanagementsoftware? Teamleaders project management tool is ontworpen om grip te houden op ieder project, tegelijkertijd garandeert de ingebouwde project planning module voor de optimale inzet van het team.

Projecten zonder moeite opleveren binnen de tijd en het budget.

Projects NL
 • Milestones en taken voor efficiënt projectmanagement

  Deel je project op in verschillende milestones en taken. Wijs ze vervolgens toe aan verschillende medewerkers en ontvang meldingen zodra taken voltooid zijn - ideaal voor drukbezette projectmanagers. Sla projecten op als template als je ze makkelijk wil hergebruiken.

 • Accurate urenregistratie voor winstgevende projecten

  Registreer de tijd die je aan taken en afspraken spendeert en hou projecten rendabel. Stel verschillende uurtarieven in binnen één project en creëer rapporten van het reeds voltooide werk. Factureren doe je op basis van je timetracking of een vaste prijs.

 • Actiegerichte inzichten en deadlines op budgetten

  Je projectlijst vertelt je welke projecten onder controle zijn en welke extra aandacht nodig hebben. Teamleader biedt op ieder moment helder inzicht in de prestatie van het team en laat je tot in detail zien of je nog binnen de tijd en het budget zit.

43590930680 adf7d66bf3 k
43590930680 adf7d66bf3 k

Jannis - Redmatters

Onze projectmanagers hebben een 360°-overzicht, onze creatives registreren tijd op voltooide taken, en het management kan budgetten beter voorspellen.

Externe toegang via Projectcloud

Met ons gepersonaliseerde Projectcloud platform kun je zowel freelancers als klanten toegang geven tot het project en hen ook documenten laten controleren en feedback laten geven. Klanten kunnen ook die geplande meetings inzien en contact opnemen met de medewerkers. Natuurlijk bepaal jij zelf wie er toegang heeft tot welke onderdelen!

Externe toegang via Projectcloud

En 610x400 cloud project 2x 1

Inzicht in je winst per project

Nl 610x400 profit margin 2x 0

Inzicht in je winst per project

Hoeveel kosten maakte je bij je project, en hoeveel winst hou je eraan over? Wat kan efficiënter? Met Teamleader krijg je de juiste inzichten om je aanpak moeiteloos bij te sturen. Voor steeds betere projecten, keer op keer.

Andere software werkt prima samen met Teamleader.

Nooit meer knippen en plakken: Teamleader werkt samen met 200+ apps en programma’s die jouw bedrijf waarschijnlijk al gebruikt.

line decoration
line decoration line decoration line decorationintegrations logo integrations logo integrations logo
 • Centrale communicatie

  Houd inkomende en uitgaande e-mails, telefoontjes en andere communicatie nauwkeurig bij.

 • Koppel je boekhouding

  Link Teamleader aan je boekhouding en volg facturen gemakkelijk op - of stuur ze meteen naar je boekhouder.

line decoration line decorationintegrations logo integrations logo
line decoration line decoration line decorationintegrations logo integrations logo
integrations
integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo