Project management tool

Project management tool

Projecten zonder moeite opleveren binnen de tijd en het budget.

Geweldige projecten kosten tijd en moeite om op te leveren. Dus waarom zou je dingen moeilijker maken met ingewikkelde projectmanagementsoftware? Teamleaders projectmanagementsoftware is ontworpen om grip te houden op ieder project, tegelijkertijd garandeert de ingebouwde project planning module voor de optimale inzet van het team.

Probeer nu gratis

Milestones en taken voor efficiënt projectmanagement

Deel je project op in verschillende milestones en taken. Wijs ze vervolgens toe aan verschillende medewerkers en ontvang meldingen zodra taken voltooid zijn - ideaal voor drukbezette projectmanagers. Sla projecten op als template als je ze makkelijk wil hergebruiken.

Nauwkeurige urenregistratie voor winstgevende projecten

Houd projecten winstgevend door de tijd die besteed is aan het project bij te houden. Stel verschillende uurtarieven in per project en maak een rapport met een overzicht van het werk dat gedaan is. Zet een vaste prijs op je project of factureer het op basis van de gewerkte uren.

Actiegerichte inzichten en deadlines op budgetten

Je projectlijst vertelt je welke projecten onder controle zijn en welke extra aandacht nodig hebben. Teamleader biedt op ieder moment helder inzicht in de prestatie van het team en laat je tot in detail zien of je nog binnen de tijd en het budget zit.

10.000 klanten werken gemakkelijker met Teamleader

Jannis Lootens

Bij de demo wist ik meteen: dit is perfect voor een projectmanager, maar ook superfijn voor accountmanagers. Er is heel goed nagedacht over de verschillende rollen binnen een bedrijf. Dat maakt Teamleader uniek.

Jannis Lootens
Red Matters
Externe toegang via Projectcloud

Externe toegang via Projectcloud

Met ons gepersonaliseerde Projectcloud platform kun je zowel freelancers als klanten toegang geven tot het project en hen ook documenten laten controleren en feedback laten geven. Klanten kunnen ook die geplande meetings inzien en contact opnemen met de medewerkers. Natuurlijk bepaal jij zelf wie er toegang heeft tot welke onderdelen!

Externe toegang via Projectcloud

Optimale resource planning

Bekijk de beschikbaarheid van alle projectleden in één overzicht en verdeel de taken eerlijk en realistisch. Krijg inzicht in de workload van je team en verminder deze of wijs nieuwe taken toe aan degenen die daar ruimte voor hebben in hun agenda.

Probeer Teamleader vandaag!

14 dagen gratis. Geen creditcard nodig.