project online

 

Rond projecten op tijd af en blijf binnen budget

  • Respecteer deadlines en budgetten met de project online module
  • Verbeter de werkdruk van je werknemers
  • Laat klanten online de status van een project volgen
  • Factureer op basis van budget of urenregistratie

Werk je alleen of in team aan een project? Met de project online module zorg je ervoor dat je project overzichtelijk wordt onderverdeeld in milestones, taken en meetings. De ingebouwde projectplanning feature garandeert een perfect overzicht van de workload en respecteert deadlines en budgetten. Zo word jij blij van je projecten en het management wordt blij van jouw efficiëntie.

project starten

 

Projectplanning starten

Allereerst geef je het project een naam en startdatum. Begin met een eerste milestone, zodat je snel van start kunt gaan. Deel je project vervolgens op in verschillende fases of milestones. Met Teamleader volgt je het gebruik van je budget voor elke fase van een project, zo kan je er op toezien dat je binnen budget blijft. Definieer verschillende uurtarieven voor één project en factureer later op basis van budget of gewerkte uren. Maak tussentijds een rapport met een overzicht van het geleverde werk.

Projecten beheren

Onder ‘Projecten’ krijg je een volledig overzicht van alle actieve projecten en de taken en meetings met contacten die eraan verbonden zijn. In de ‘Projectplanning’ feature krijg je vat op je schema en volg je de vooruitgang van elk teamlid. Ook kun je taken verslepen tussen leden van je team. Op die manier kan je eenvoudig de werkdruk van je werknemers in de gaten houden en verbeteren waar nodig.

Projecten online beheren
Projecten online plannen

Projecten plannen

De projectmanagement module is ideaal voor de verantwoordelijkheden van een projectmanager: je kunt de agenda’s van je collega’s op hetzelfde moment checken en plannen. Ook ken je taken toe aan projectleden. Volg daarnaast welke actieve projecten extra aandacht vergen en welke daarvan op schema zitten. Krijg een overzicht van de werkdruk van je teamleden en verlicht de werkdruk van projecten door taken te verslepen.

Samenwerken met je team én je klanten

Definieer verschillende uurtarieven binnen hetzelfde project. Wijs een taak of milestone toe aan collega's. Stuur berichten via Teamleader en zorg ervoor dat je op dezelfde golflengte zit. Werk beter met je klant samen dankzij het Projectcloud-platform en laat hen de voortgang van een project volgen via de roadmap. Klanten kunnen de geplande meetings, facturen en medewerkers van het project bekijken. Zo is iedereen altijd en overal op de hoogte van de voortgang van het project.

Project samenwerken

Probeer nu gratis