Rond projecten op tijd af en blijf binnen budget

  • Respecteer deadlines en budgetten met de projectplanning feature
  • Verbeter de workload van je werknemers
  • Laat klanten online de status van een project volgen
  • Factureer op basis van budget of urenregistratie

Werk je alleen of in team aan een project? Met de projectmanagement module zorg je ervoor dat je project overzichtelijk wordt onderverdeeld in milestones, taken en meetings. De ingebouwde projectplanning feature garandeert een perfect overzicht van de workload en respecteert deadlines en budgetten. Zo word jij blij van je projecten en het management wordt blij van jou.

PROBEER NU GRATIS

Start een nieuw project

Geef je project een naam en startdatum. Begin met een eerste milestone, zodat je snel van start kunt gaan. Deel je project vervolgens op in verschillende fases of milestones. Met Teamleader volgt je het gebruik van je budget voor elke fase van een project. Definieer verschillende uurtarieven voor één project en factureer later op basis van budget of gewerkte uren. Maak tussentijds een rapport met een overzicht van het geleverde werk.

Start een nieuw project met de project module
Beheer je projecten zonder gedoe of moeite

Beheer al je projecten

Onder ‘Projecten’ krijg je een volledig overzicht van alle actieve projecten en de taken en meetings met contacten die eraan verbonden zijn. In de ‘Projectplanning’ feature krijg je vat op je schema en volg je de vooruitgang van elk team. Ook kun je taken verslepen tussen leden van je team.

Plan een project

De module is ideaal voor de verantwoordelijkheden van een projectmanager: je kunt de agenda’s van je collega’s op hetzelfde moment checken en plannen. Ook ken je taken toe aan projectleden. Volg daarnaast welke actieve projecten extra aandacht vergen en welke daarvan op schema zitten. Krijg een overzicht van de workload van je teamleden en verlicht de werkdruk van projecten door taken te verslepen.

Een project plannen was nog nooit zo makkelijk
Samen werken aan projecten met je team of klanten

Werk samen ( met je team en je klanten)

Definieer verschillende uurtarieven binnen hetzelfde project. Wijs een taak of milestone toe aan medewerkers. Stuur handig berichten via Teamleader en zorg ervoor dat je op dezelfde golflengte zit. Werk beter met je klant samen met het Projectcloud-platform en laat hen de voortgang van een project volgen via de roadmap. Klanten kunnen ook geplande meetings, facturen en medewerkers van het project bekijken.