Urenregistratie

Urenregistratie

Urenregistratie zou nooit tijd hoeven kosten.

Het zou gebruiksvriendelijk en ongecompliceerd moeten zijn. Daar krijg je dan een keurige urenstaat voor precieze facturering en rapportering voor terug, handig voor inzicht in de teamprestaties en een helder beeld van de voortgang van het project. Bovendien geeft Teamleader je drie opties om uren te registeren.

Probeer nu gratis

Urenregistratie van iedere taak of meeting

Teamleader stelt je in staat om de tijd die je spendeert aan taken of meetings bij te houden. Nadat je een taak of meeting voltooit, suggereert Teamleader de startdatum voor de volgende. Natuurlijk kun je ook de tijd die je gewerkt hebt handmatig invoeren per klant of project.

Nette opvolging van prestaties
 

De urenstaat van je medewerkers bevat hun prestaties per dag, week en maand. De statistieken van de urenstaat geven jou inzicht in hoe je team werkt. Deze rapportages kun je downloaden als Excel-bestand.

Exacte facturatie op basis van urenregistratie

Stel een limiet in voor geregistreerde maar niet-gefactureerde uren. Als het limiet wordt overschreden krijgt de klant automatisch een factuur. Check de totale niet-gefactureerde tijd op de detailpagina van iedere klant en selecteer simpelweg wat je wel en niet op de factuur wilt zetten. Natuurlijk is het ook mogelijk om verschillende tarieven per taak of medewerker in te stellen of een vast uurtarief te kiezen.

Probeer Teamleader vandaag!

14 dagen gratis. Geen creditcard nodig.