Urenregistratie

Registratie van je prestaties

  • Houd alle gepresteerde uren automatisch of manueel bij
  • Bewaar het overzicht over de prestaties voor een klant of project
  • Verwerk je geregistreerde, factureerbare prestaties tot een factuur
  • Zet je ongefactureerde prestaties inzichtelijk samen

Registreer je werktijd nauwgezet voor elke taak, call of afspraak. Rond je een project af? Dan baseer je je op de gemaakte uren om correct te factureren. In het dag- en weekoverzicht raadpleeg je de tijd die je medewerkers aan een taak of project besteden.

PROBEER NU GRATIS

Registreer elke prestatie

Is een taak afgewerkt of een meeting afgelopen, dan vraagt Teamleader je de gepresteerde tijd in te geven. De urenregistratie loopt automatisch zodra je bij Teamleader inlogt en herstart bij iedere nieuwe taak. Uiteraard kun je de tijdregistratie ook handmatig ingeven. Gepresteerde uren kun je ook zelf toewijzen aan een klant of project. Dit is handig om de projectadministratie rond te krijgen.

 

Urenregistratie per medewerker

De timesheets van je medewerkers geven een overzicht van de gepresteerde uren per dag, week en maand. Definieer verschillende taaktypes en analyseer welke gepresteerde uren factureerbaar zijn. Haal nieuw inzicht uit de online statistieken van projectgebonden tijdregistratie. De rapporten van de tijdregistratie kun je downloaden als Excel-bestand.

 

Factureer al je tijd

Stel een drempel in voor geregistreerde maar ongefactureerde tijd. Is de drempel overschreden, dan krijgt de klant alsnog een factuur. Op de detailpagina van elke klant vind je alle ongefactureerde tijd. Door deze vorm van tijdschrijven kan je eenvoudig factureren door te selecteren welke geregistreerde prestaties je aan de factuur wilt toevoegen.