VoIP telefonie software

Stroomlijn je telefoonverkeer met VoIP telefonie

  • Identificeer de beller via CRM of creëer een nieuw contact
  • Bel contacten met één klik
  • Bel handsfree
  • Maak notities tijdens je gesprek in het CRM systeem

Teamleader integreert met de VoIP-service Twilio. Hiermee kan je bellen en oproepen ontvangen vanuit je browser. Zo koppel je elke oproep automatisch aan de juiste klant of prospect. Een telefoontje gemist? Dan fluistert Teamleader je in wie je moet terugbellen. Want het ondersteunt Click-to-Dial - ook vanuit Outlook en Gmail.

PROBEER TEAMLEADER GRATIS

Nummerherkenning dankzij VoIP

Krijg je een oproep van een bestaande contactpersoon? Dan opent Teamleader direct een detailpagina waar je notities over het gesprek kunt toevoegen. Onbekende nummers registreert de VoIP-koppeling meteen, zodat je de klantgegevens gemakkelijk toevoegt. Bel je zelf een nieuw nummer? Dan creëert Teamleader automatisch een nieuw contact.

Bel met één klik

Bel je contacten op met de VoIP koppeling in Teamleader. Klik daarvoor op het telefoonnummer in het profiel van de klant, en kies met welk telefoonnummer je belt. Teamleader ondersteunt Click-to-Dial ook in Outlook en Gmail. Een alles-in-één online CRM systeem dat jouw leven makkelijker maakt.

VoIP en oproepen registreren

Teamleader registreert de duur en kostprijs van elk gesprek. De notities over inkomende én uitgaande oproepen komen rechtstreeks in het juiste klantendossier. Zo vind je de gespreksinfo achteraf gemakkelijk terug. Teamleader duidt de telefoongesprekken ook aan op de tijdlijn. Je ziet meteen het aantal gesprekken tijdens een bepaalde periode.

Vergeet nooit meer terug te bellen

Oproep gemist? Jij vergeet nooit meer om je contact terug te bellen. Want Teamleader plaatst automatisch een terugbelverzoek in je agenda. Is er een voicemailbericht? Dan beluister je het vanuit Teamleader. VoIP software zorgt voor veel gemak tijdens je werkdag!

Koop zelf nieuwe nummers

Koop gemakkelijk binnenlandse en buitenlandse telefoonnummers aan via Twilio. Zo heb je een lokaal nummer voor je buitenlandse gesprekken en betaal je de lokale prijs. De toepassingen zijn eindeloos; bijvoorbeeld een specifiek nummer per afdeling, een nummer om marketing mee te doen,... Je kan steeds kiezen met welk nummer je jouw contactpersoon opbelt.