Ben jij tevreden met jouw salesproces?

Zou je liever sneller verkopen en/of meer deals sluiten? Teamleader trainde en begeleidde meer dan 100 succesvolle salesmedewerkers en ondernemers om meer focus, snelheid en kwantiteit in hun verkoopproces te brengen met als resultaat dat zij succesvoller gingen verkopen.

Welke praktische tips leer ik in de Masterclass "Meer en sneller verkopen?"

  • Welke verkooptechnieken je helpen om meer te verkopen;
  • Hoe jij je verkooptraject kan versnellen;
  • Hoe je meer kunt verdienen aan huidige klanten;
  • Hoe je zicht krijgt op je sales pipeline en realistisch kan forecasten;
  • Wat een salesfunnel is en hoe je het in je voordeel kan gebruiken;
  • Hoe je van jouw klanten ambassadeurs maakt;
  • Orde creëert in de chaos;

3 redenen waarom jij je moet inschrijven voor de Masterclass

 

Benieuwd hoe onze deelnemers het ervaren?

Praktische informatie

Adres
Teamleader
Strawinskylaan 4117
1077ZX, Amsterdam

Wanneer
1 augustus 2019

Prijs
Gratis

Voorwaarden
Wij willen verspilling tegengaan en daarom stuurt Teamleader een factuur van €20 bij afwezigheid zonder afmelding die minimaal 36 uur van te voren ontvangen is. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Teamleader mediakanalen kan worden gebruikt.

Aanmelden voor de Masterclass

Niels_Bergmans

 

"Hele leuke masterclass met nuttige takeaways om direct toe te passen in ons salesproces " - Niels Bergmans - Simple Simon

Wil je leren hoe je meer en sneller kan verkopen?

Wil je geïnspireerd raken om meer en sneller te verkopen?

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een selectie van de meest gestelde vragen. Heb je een andere vraag? Stuur dan een mail naar marketing@teamleader.nl.

Q: Wat is het verschil tussen de masterclass, webinars en virtual classrooms die Teamleader aanbiedt?

A: Onze masterclasses zijn offline evenementen. Hierbij brengen wij kleine groepjes bij elkaar om de interactie hoog te houden. De masterclasses gaan niet over het gebruik van Teamleader. Ben jij Teamleader klant en wil je meer leren over het gebruik van een van deze modules? Schrijf je dan in op deze pagina. De webinars zijn online evenementen waarin wij trainingen geven over diverse topics. Tijdens deze sessies is het lastiger om vragen te stellen en is  de interactie lager dan tijdens de masterclass. 

Q: Voor wie is deze masterclass geschikt? 

A: Deze masterclass is geschikt voor ondernemers en medewerkers van mkb bedrijven tot 50 werknemers. Binnen deze groep is de masterclass geschikt voor iedereen die meer en sneller wilt verkopen door het gebruik van praktische tips & tricks. 

Q: Ik zit met verschillende vragen die ik aan jullie wil voorleggen? Is daar tijd voor?

A: Ja, daar is zeker tijd voor! Er is tussendoor voldoende ruimte om al je vragen te stellen. Als je nog langer en dieper op je bedrijf wilt ingaan, past een persoonlijk consultancy gesprek waarschijnlijk beter bij jou. 

Q: Hoeveel mensen zijn er aanwezig bij de Masterclass?

A: Er zijn maximaal 20 mensen aanwezig waardoor er tijd en ruimte is voor persoonlijke aandacht voor jou.

Q: Waarom sturen jullie een factuur bij een no-show zonder afzegging?

A: Wij maken kosten voor het evenement. Denk hierbij aan het ontbijt, lunch of borrel. Wij willen verspilling voorkomen. Daarom vragen wij een vergoeding van 20 euro als je je niet minimaal 36 uur van te voren afmeldt. De afmelding kun je naar marketing@teamleader.nl sturen.  

Testimonials

Jochem Klein - Ondernemer Netwerken.nl

Ik ben erg enthousiast over wat Koen met ons gedeeld heeft. En dan met name over de kansen die er in de customer experience liggen en hoe je daar als ondernemer het meest efficiënt mee om kan gaan. Hier heeft hij hele concrete handvatten voor gegeven op een hele enthousiaste manier. Hierdoor bleef ik er twee uur bij en waar de attentiewaarde hoog was. Ik heb erg veel gehad aan deze twee uur en ga er ook zeker wat mee doen.

José Reinders - Fitch Finance

Ik ben vandaag bij een masterclass van Teamleader geweest en ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad. Zo bijzonder dat een software pakket ook dit soort inhoudelijke masterclasses aanbiedt. Het ging over het sales proces, hoe kan jij als bedrijf je beter neerzetten. In de markt en ervoor zorgen dat je relevant blijft. Ik heb ontzettend veel geleerd en ze zijn ook echt specifiek op mijn bedrijf ingegaan, dus het was ontzettend waardevol. Heel hartelijk dank Teamleader. 

Niels Bergmans - sales consultant Simple Simon

Ik heb zojuist de masterclass gehad vanuit Teamleader van Koen. Super mooie masterclass met leuke takeaways om direct toe te passen in ons eigen salesproces. Helemaal goed gehad. Kei bedankt! 

Rian Barnes - Ondernemer Profs4U

Ik heb zojuist de masterclass meegemaakt over het verbeteren van jouw verkoopprocessen. Ook het in praktijk brengen en inspirerende verhalen van andere ondernemers om te laten zien hoe software jullie kan helpen om efficiënter te gaan werken.