Haal meer omzet uit ambassadeurs

Ambassadeur klanten zijn de sleutel tot een succesvolle organisatie. Ze delen hun positieve ervaringen op social media. Ze praten positief over je bedrijf tegen familie, vrienden en collega's en dus tegen potentiële klanten en generen zo meer omzet. 

Wat leer ik in de masterclass "Van Klanten naar Ambassadeur?"

  • Hoe maak ik van een tevreden klant een ambassadeur
  • Wie zijn onze ambassadeurs?
  • Hoe zorg ik ervoor dat onze ambassadeurs nieuwe klanten aantrekken?
  • Hoe verhoog ik onze NPS?
  • Hoe verhoog ik de klantgerichtheid binnen ons team?
  • Hoe krijg ik ons team enthousiast en klantbewust?

Benieuwd hoe eerdere deelnemers het ervaren?

Praktische informatie

Adres
Teamleader kantoor
Strawinskylaan 4117
1077ZX Amsterdam

Wanneer
30 januari - 7:30 - 10:00

Prijs
Gratis

Voorwaarden
Wij willen verspilling tegengaan en daarom stuurt Teamleader een factuur van €20 bij afwezigheid zonder afmelding die minimaal 36 uur van te voren ontvangen is. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Teamleader mediakanalen kan worden gebruikt.

Aanmelden voor de Masterclass

NIels

"Hele leuke masterclass met nuttige takeaways om direct toe te passen in ons salesproces " - Niels Bergmans - Simple Simon

Wil je leren hoe je van klanten ambassadeurs kan maken?

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een selectie van de meest gestelde vragen. Heb je een andere vraag? Stuur dan een mail naar marketing@teamleader.nl.

Q: Wat is het verschil tussen de masterclass, webinars en virtual classrooms die Teamleader aanbiedt?

A: Onze masterclasses zijn offline evenementen. Hierbij brengen wij kleine groepjes bij elkaar om de interactie hoog te houden. De masterclasses gaan niet over het gebruik van Teamleader. Ben jij Teamleader klant en wil je meer leren over het gebruik van een van deze modules? Schrijf je dan in op deze pagina. De webinars zijn online evenementen waarin wij trainingen geven over diverse topics. Tijdens deze sessies is het lastiger om vragen te stellen en is  de interactie lager dan tijdens de masterclass. 

Q: Voor wie is deze masterclass geschikt? 

A: Deze masterclass is geschikt voor ondernemers en medewerkers van mkb bedrijven tot 50 werknemers. Binnen deze groep is de masterclass geschikt voor iedereen die een fijnere relatie wilt opbouwen met zijn of haar klanten.

Q: Ik zit met verschillende vragen die ik aan jullie wil voorleggen? Is daar tijd voor?

A: Ja, daar is zeker tijd voor! Er is tussendoor voldoende ruimte om al je vragen te stellen. Als je nog langer en dieper op je bedrijf wilt ingaan, past een persoonlijk consultancy gesprek waarschijnlijk beter bij jou. 

Q: Hoeveel mensen zijn er aanwezig bij de Masterclass?

A: Er zijn maximaal 20 mensen aanwezig waardoor er tijd en ruimte is voor persoonlijke aandacht voor jou.

Q: Waarom sturen jullie een factuur bij een no-show zonder afzegging?

A: Wij maken kosten voor het evenement. Denk hierbij aan het ontbijt, lunch of borrel. Wij willen verspilling voorkomen. Daarom vragen wij een vergoeding van 20 euro als je je niet minimaal 36 uur van te voren afmeldt. De afmelding kun je naar marketing@teamleader.nl sturen. 

Q: Hoe kom ik het gemakkelijkste bij jullie kantoor?

  • Met de auto: Er zit een parkeergarage onder het gebouw.
  • Met het openbaar vervoer: Pak de trein, metro, bus of tram naar station Amsterdam Zuid. Vanaf daar is het 3 minuten lopen.
  • Met de fiets: Je kunt jouw fiets het beste parkeren in de beveiligde fietsenstalling op station Amsterdam Zuid. Vanaf daar is het 3 minuten lopen.

Er zijn meerdere ingangen voor het gebouw (Atrium). Vraag bij binnenkomst naar de noord toren. Pak daar de lift naar de 3de verdieping. De deur staat open en door middel van bordjes hebben wij aangegeven waar het event plaatsvindt. 

Testimonials

Jochem Klein - Ondernemer Netwerken.nl

Ik ben erg enthousiast over wat Koen met ons gedeeld heeft. En dan met name over de kansen die er in de customer experience liggen en hoe je daar als ondernemer het meest efficiënt mee om kan gaan. Hier heeft hij hele concrete handvatten voor gegeven op een hele enthousiaste manier. Hierdoor bleef ik er twee uur bij en waar de attentiewaarde hoog was. Ik heb erg veel gehad aan deze twee uur en ga er ook zeker wat mee doen.

José Reinders - Ondernemer Fitch Finance

Ik ben vandaag bij een masterclass van Teamleader geweest en ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad. Zo bijzonder dat een software pakket ook dit soort inhoudelijke masterclasses aanbiedt. Het ging over het sales proces, hoe kan jij als bedrijf je beter neerzetten. In de markt en ervoor zorgen dat je relevant blijft. Ik heb ontzettend veel geleerd en ze zijn ook echt specifiek op mijn bedrijf ingegaan, dus het was ontzettend waardevol. Heel hartelijk dank Teamleader.