Waarom je erbij moet zijn?

Tijdens dit evenement wordt je meegenomen in de wereld van moderne verkoop. We openen het evenement met een training over hoe jij social media voor jou kan laten werken, zonder 1 euro te investeren. 

Nadat je dat eerste contactmoment gerealiseerd hebt en iemand een prospect geworden is, wil je deze natuurlijk ook goed opvolgen. Koen neemt je mee in dit proces en leert hoe jij sneller en meer kan verkopen in minder tijd.

Koen trainde en begeleidde meer dan 100 succesvolle salesmedewerkers en ondernemers om meer focus, snelheid en kwantiteit in hun verkoopproces te brengen met als resultaat dat zij succesvoller gingen verkopen.

Verwacht een praktische middag waar je weggaat met praktische tips & tricks, die jij de dag erna direct kan toepassen binnen jouw organisatie.

3 redenen waarom jij je moet inschrijven voor de Masterclass

Met welke praktische tips ga jij naar huis

 

 • 'als je doet wat je deed. Krijg je maximaal wat je kreeg.' In deze wereld van razendsnelle ontwikkelingen wordt dat zelfs een stukje minder! 
 • welke social media kanalen zijn geschikt voor jouw business; 
 • hoe creëer je een Linkedin profiel dat past bij jou en jouw doelstelling;
 • hoe je jouw product of dienst gemakkelijk, snel en persoonlijk onder de aandacht brengt bij een groot en relevant publiek zonder 1 euro te investeren;
 • welke verkooptechnieken je helpen om meer te verkopen;
 • hoe jij je verkooptraject kan versnellen;
 • hoe je meer kunt verdienen aan huidige klanten;
 • hoe je zicht krijgt op je sales pipeline en realistisch kan forecasten;
 • wat een salesfunnel is en hoe je het in je voordeel kan gebruiken;
 • hoe je van jouw klanten ambassadeurs maakt;
 • orde creëert in de chaos.

Benieuwd hoe onze deelnemers het ervaren?

Praktische informatie

Adres
Teamleader kantoor
Strawinskylaan 4117
1077ZX Amsterdam

Wanneer
12 juni 16:00 - 18:30 uur

Prijs
Gratis

Voorwaarden
Wij willen verspilling tegengaan en daarom Teamleader stuurt een factuur van €20 bij afwezigheid zonder afmelding die minimaal 36 uur van te voren ontvangen is. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Teamleader mediakanalen kan worden gebruikt.

Aanmelden voor de Masterclass

Niels_Bergmans

"Hele leuke masterclass met nuttige takeaways om direct toe te passen in ons salesproces " - Niels Bergmans - Simple Simon

Wil je leren hoe je meer en sneller kan verkopen?

Wil je geïnspireerd raken om meer en sneller te verkopen?

Hieronder vind je een selectie van de meest gestelde vragen. Heb je een andere vraag? Stuur dan een mail naar marketing@teamleader.nl.

Q: Wat is het verschil tussen de masterclass, webinars en virtual classrooms die Teamleader aanbiedt?

A: Onze masterclasses zijn offline evenementen. Hierbij brengen wij kleine groepjes bij elkaar om de interactie hoog te houden. De masterclasses gaan niet over het gebruik van Teamleader. Ben jij Teamleader klant en wil je meer leren over het gebruik van een van deze modules? Schrijf je dan in op deze pagina. De webinars zijn online evenementen waarin wij trainingen geven over diverse topics. Tijdens deze sessies is het lastiger om vragen te stellen en is  de interactie lager dan tijdens de masterclass. 

Q: Voor wie is deze masterclass geschikt? 

A: Deze masterclass is geschikt voor ondernemers en medewerkers van mkb bedrijven tot 50 werknemers. Binnen deze groep is de masterclass geschikt voor iedereen die meer en sneller wilt verkopen door het gebruik van praktische tips & tricks. 

Q: Ik zit met verschillende vragen die ik aan jullie wil voorleggen? Is daar tijd voor?

A: Ja, daar is zeker tijd voor! Er is tussendoor voldoende ruimte om al je vragen te stellen. Als je nog langer en dieper op je bedrijf wilt ingaan, past een persoonlijk consultancy gesprek waarschijnlijk beter bij jou. 

Q: Hoeveel mensen zijn er aanwezig bij de Masterclass?

A: Er zijn maximaal 20 mensen aanwezig waardoor er tijd en ruimte is voor persoonlijke aandacht voor jou.

Q: Waarom sturen jullie een factuur bij een no-show zonder afzegging?

A: Wij maken kosten voor het evenement. Denk hierbij aan het ontbijt, lunch of borrel. Wij willen verspilling voorkomen. Daarom vragen wij een vergoeding van 20 euro als je je niet minimaal 36 uur van te voren afmeldt. De afmelding kun je naar marketing@teamleader.nl sturen. 

Q: Hoe kom ik het gemakkelijkste bij jullie kantoor?

 • Met de auto: Er zit een parkeergarage onder het gebouw.
 • Met het openbaar vervoer: Pak de trein, metro, bus of tram naar station Amsterdam Zuid. Vanaf daar is het 3 minuten lopen.
 • Met de fiets: Je kunt jouw fiets het beste parkeren in de beveiligde fietsenstalling op station Amsterdam Zuid. Vanaf daar is het 3 minuten lopen.

Er zijn meerdere ingangen voor het gebouw (Atrium). Vraag bij binnenkomst naar de noord toren. Pak daar de lift naar de 3de verdieping. De deur staat open en door middel van bordjes hebben wij aangegeven waar het event plaatsvindt. 

Testimonials

Jochem Klein - Ondernemer Netwerken.nl

Ik ben erg enthousiast over wat Koen met ons gedeeld heeft. En dan met name over de kansen die er in de customer experience liggen en hoe je daar als ondernemer het meest efficiënt mee om kan gaan. Hier heeft hij hele concrete handvatten voor gegeven op een hele enthousiaste manier. Hierdoor bleef ik er twee uur bij en waar de attentiewaarde hoog was. Ik heb erg veel gehad aan deze twee uur en ga er ook zeker wat mee doen.

José Reinders - Ondernemer Fitch Finance

Ik ben vandaag bij een masterclass van Teamleader geweest en ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad. Zo bijzonder dat een software pakket ook dit soort inhoudelijke masterclasses aanbiedt. Het ging over het sales proces, hoe kan jij als bedrijf je beter neerzetten. In de markt en ervoor zorgen dat je relevant blijft. Ik heb ontzettend veel geleerd en ze zijn ook echt specifiek op mijn bedrijf ingegaan, dus het was ontzettend waardevol. Heel hartelijk dank Teamleader. 

Niels Bergmans - sales consultant Simple Simon

Ik heb zojuist de masterclass gehad vanuit Teamleader van Koen. Super mooie masterclass met leuke takeaways om direct toe te passen in ons eigen salesproces. Helemaal goed gehad. Kei bedankt! 

Rian Barnes - Ondernemer Profs4U

Ik heb zojuist de masterclass meegemaakt over het verbeteren van jouw verkoopprocessen. Ook het in praktijk brengen en inspirerende verhalen van andere ondernemers om te laten zien hoe software jullie kan helpen om efficiënter te gaan werken.