Vul één keer de gegevens van een bedrijf of een contact in, daarna nooit meer. Geef een KvK-nummer in en Teamleader zorgt automatisch voor aanvullende informatie. Teamleader werkt zo efficiënt zodat jouw mensen er ook graag mee zullen werken! 

  • Steeds alle informatie van je klanten op zak
  • Bespaar tijd dankzij automatische koppelingen 
  • Wees altijd op de hoogte van de status van jouw klanten
  • Neem betere beslissingen door slimme segmentatie
  • Vul klantgegevens slechts 1 keer in
  • Win tijd met de allersnelste CRM in the cloud 

De verkoopsorganisatie

De verkoopsorganisatie werkt voortaan veel efficiënter. Alle verkoopsactiviteiten worden vanuit Teamleader gevolgd en het systeem doet automatisch suggesties waar en wanneer medewerkers actie kunnen ondernemen. De salesmanager stuurt zijn verkoopmedewerkers eenvoudig aan. Hij bepaalt hun targets en is steeds op de hoogte van de status van elke klant.

De marketingmanager

De marketingmanager kan zijn klanten segmenteren. Hij gebruikt deze segmenten niet enkel binnen Teamleader, maar kan ook intelligente mailingcampagnes opzetten dankzij de integratie met Mailchimp of Campaign Monitor. Ook leadgeneratie wordt intelligenter. Dankzij tagging van inkomende formulieren worden leads efficiënt verzameld binnen Teamleader.

De MKBer

Bedrijfsleiders van kleinere organisaties kiezen met Teamleader voor een totaaloplossing. Klantgegevens dienen slechts 1 keer te worden ingegeven, en de administratieve last wordt tot een minimum beperkt. Zij houden dankzij Teamleader steeds feeling met alle klanten. En dit voor een zeer scherpe prijs. Wanneer het bedrijf groeit, groeit Teamleader mee.