Verlies geen tijd met facturatie. Teamleader brengt alle nodige informatie samen en verstuurt facturen - elektronisch of via de post. Een tijdige en correcte factuur heeft een positieve invloed op de cashflow van je bedrijf. Volg in Teamleader de status van de betalingen op en grijp zo tijdig in.

  • Maak snel en gemakkelijk professionele facturen
  • Werk efficiënter in een volledig papierloze omgeving
  • Laat je facturen automatisch versturen via de post
  • Neem betere beslissingen dankzij accurate financiële dashboards
  • Win tijd met de allersnelste facturatietool in the cloud
The SMB

De KMO

De KMO bedrijfsleider bespaart heel wat tijd dankzij Teamleader. Zijn facturen worden automatisch via bPost verzonden en recurrente facturen dient hij slechts één keer aan te maken. Rappels voor klanten stuurt Teamleader op het gewenste tijdstip. En na koppeling met het boekhoudpakket weet hij perfect welke facturen er vandaag openstaan. 

The CFO

De CFO

De CFO neemt betere beslissingen met Teamleader. Hij maakt prognoses, stelt deze in per kwartaal en volgt de gerealiseerde omzet op de voet. Hij motiveert collega's aan om zijn doelstellingen te behalen. Aan de hand van statistieken en financiële rapporten onderbouwt hij het beslissingproces binnen het bedrijf.

The service organisation

De serviceorganisatie

Teamleader maakt de serviceorganisatie rendabel. Facturen gaan snel de deur uit en ongefactureerde tijd wordt nooit uit het oog verloren. Maar ook de relatie met klanten verbetert door meer inzicht te bieden in de tijdsregistraties van servicemedewerkers.