Maak optimaal gebruik van de capaciteit en expertise die je in huis hebt. Plan projecten en wijs taken toe aan de juiste medewerkers. Volg het verloop van een project nauwkeurig op. Heldere rapportering laat je toe kort op de bal te spelen en ieder project op tijd en binnen budget op te leveren.

  • Visualiseer het verloop van jouw projecten
  • Creëer eenvoudig projecten vanuit goedgekeurde offertes
  • Plan deadlines realistisch in
  • Hou de controle over de bezettingsgraad van jouw resources
  • Reken afgewerkte taken snel af
  • Win tijd met het allersnelste projectmanagement in the cloud
The service organisation

De service organisatie

De service organisatie krijgt meer grip op zijn projecten en betrekt zijn klanten bij elke stap van het project. Communicatie rond een project wordt voortaan gestroomlijnd via Teamleader. Milestones krijgen meer betekenis en worden gevisualiseerd door middel van Gantt charts.

The agency

Het agentschap

Het agentschap kan dankzij Teamleader nog beter omgaan met strakke deadlines. Teamleader optimaliseert de workflow van projecten op een eenvoudige manier en medewerkers worden beter ingepland volgens hun bezettingsgraad. De administratieve last rond een project wordt tot een absoluut minimum beperkt. 

The project manager

De projectmanager

De projectmanager werkt efficiënter met Teamleader. Dankzij de kopppeling van tickets aan zijn projecten communiceert hij vlotter en worden taken beter opgevolgd. Feedback en vragen worden overzichtelijk verzameld en de klant blijft op de hoogte van de status van elk ticket.