Wat is Work Smarter?

Wat is Work Smarter?

Teamleader is meer dan een tool: het is een manier voor kmo’s, start-ups en scale-ups om professioneel, efficiënt en effectief te werken. Met Work Smarter, bouwen we verder op dat verhaal: door internationale toppers samen te brengen met lokale experts en enthousiaste ondernemers, tillen we organisaties naar een hoger niveau. 

Tijdens Work Smarter delen we concrete tips & tricks over slimmer werken. Bovendien kan je als lid van de Work Smarter Community netwerken met alle andere bezoekers, elk een pro in hun vak. Breid je netwerk uit en wissel van inzichten met deze collega-ondernemers.

Wil je erbij zijn?

Maak deel uit van dit uniek evenement! Beleef een dag vol netwerkmomenten en leer meer over groeien met je onderneming en slimmer werken. Tot 1 april geniet je bovendien van het voordelige Early Bird-tarief, en betaal je 35 euro in plaats van 75 euro. 
 

Bekijk de foto's van vorig jaar

Dit was Work Smarter 2018

De laatste Nederlandse editie van Work Smarter vond plaats op 7 juni 2018, in De Fabrique in Utrecht. Meer dan 300 deelnemers volgden inspirerende sessies van maar liefst 10 internationale sprekers.Bekijk de foto's van 2018, en bereid je voor op een nog straffere editie in 2019! 

Blog

Kun je niet wachten om slimmer te werken en wil je nu al tips ontvangen? Bezoek dan onze blog.

5 redenen om te beginnen met tijdregistreren

5 redenen om te beginnen met tijdregistreren

Een volle inbox, twee calls, even een collega updaten, snel dat rapport lezen en dan weer in de auto naar een afspraak. Dat je dagen tot de nok toe gevuld zijn spreekt voor zich, maar weet jij exact waarmee?
Customer journey voor beginners: de weg van je klanten begrijpen en in kaart brengen

Customer journey voor beginners: de weg van je klanten begrijpen en in kaart brengen

De customer journey bestaat uit de verschillende stappen die je klanten nemen voor én na een aankoop. Maar hoe breng je dit nu in kaart?
Wat is een Gantt-chart en waarom is het belangrijk?

Wat is een Gantt-chart en waarom is het belangrijk?

Wat zijn Gantt-charts en hoe helpen ze projecten beter beheren? Een uitgebreide gids vol tips en informatie - ontdek zelf de voordelen van Gantt-charts voor jouw projecten.