Wat is Work Smarter?

Wat is Work Smarter?

Tijdens Work Smarter delen we concrete tips & tricks over slimmer werken. Jij kan op deze dag deel uitmaken van een community waarin mensen van elkaar leren: ontdek inspirerende sprekers en boeiende tools. Dit is je kans op een unieke belevenis!

Waarom Work Smarter?

Waarom Work Smarter?

Heel wat mensen zitten met vragen omtrent digitalisering en klantgericht werken. Daarnaast zien we uitdagingen op het gebied van sales, marketing, administratie, organisatie en ga zo maar door. Hoe pak je dat aan in de digitale wereld? Teamleader wil meer bieden dan enkel en alleen een tool. Daarom organiseren we sinds 2016 jaarlijks Work Smarter: een evenement waar we geïnteresseerden in slimmer werken samen brengen en kennis uitwisselen.

Vorige edities

Vorige edities

De laatste Nederlandse editie van Work Smarter vond plaats op 11 mei 2017, in de Westerliefde in Amsterdam. Meer dan 250 deelnemers volgden inspirerende sessies van Michele Sparreboom, (TEDx) spreker en blogger, Rodolphe Dutel, founder van Remotive.io en Jeroen De Wit, CEO van Teamleader.

Bekijk de beelden van vorig jaar

Dit was Work Smarter 2017

Bekijk de beelden van vorig jaar

Blog

Kun je niet wachten om slimmer te werken en wil je nu al tips ontvangen? Bezoek dan onze blog.

Nieuw Tamleader-dashboard

Nieuw Teamleader-dashboard: bouwen aan een betere gebruikerservaring

We willen de gebruikservaring nog verder verbeteren en ontwikkelden daarom een nieuw dashboard, waarbij geplande taken, calls en afspraken nog duidelijker zichtbaar zijn. Waarom en hoe we met deze nieuwe versie van het dashboard komen? We spraken met Step
5 bedrijven die meer verkopen met Teamleader

5 bedrijven die meer verkopen met Teamleader

Ben je op zoek naar een sales-managementtool? Teamleader kan je helpen meer uit je sales en marketing te halen - onze klanten zijn het levende bewijs. Lees wat onze klanten te zeggen hebben over sales met Teamleader.
“Online tools en diensten essentieel voor succes”

“Online tools en diensten essentieel voor succes”

Januari 2018, Stripe publiceert een onderzoek waaruit blijkt dat online tools en diensten essentieel zijn voor het succes van start-ups: “Online tools en diensten zijn de onzichtbare motor achter de succesvolle Nederlandse start-up-community. Volgens de m

Aftermovie 2017

Wil je erbij zijn?

Maak deel uit van dit uniek evenement! Beleef een dag vol netwerkmomenten en leer meer over groeien met je onderneming en slimmer werken.