Koop nu je Early Bird-ticket!

Profiteer nu van het voordelige Early Bird-tarief: je betaalt slechts 50 euro in plaats van 75 euro.

Waarom Work Smarter?

Waarom Work Smarter?

Work Smarter is het no-nonsense event voor het mkb. Tijdens dit evenement brengen wij 500 ondernemers bij elkaar. Elke talk is gericht op de uitdagingen van mkb bedrijven en zijn extreem praktisch ingesteld. Je loopt uit elke sessie met tips & tricks, die je de dag erna kan toepassen in jouw organisatie. Veel evenementen zijn vooral gefocust op inspiratie. Aan het einde van de dag lopen wij dan ook vaak buiten met het idee "Ik heb een leuke dag gehad, maar wat kan ik hiermee en hoe realiseer ik dit nu zelf?". Ervaar jij dit ook? Dan is dit echt het evenement voor jou! 

Met Work Smarter, bouwen we verder op de uitdagingen die wij elke dag van bedrijven horen. Door internationale toppers samen te brengen met lokale experts en enthousiaste ondernemers, tillen we organisaties als die van jou naar een hoger niveau. 

Niet alleen op het gebied van digitalisering - onze core business - maar ook wat betreft het vinden van personeel, marketing, sales, de scheiding tussen werk en privé en de dagelijkse kantoor struggles. Dat maakt Teamleader CRM meer dan een tool: het is de manier van meer dan 10.000 Europese mkb-bedrijven om professioneel, efficiënt en effectief samen te werken.

Wil je erbij zijn?

Maak deel uit van dit uniek evenement! Beleef een dag vol netwerkmomenten en leer meer over groeien van je business en efficiënter werken. 

Bekijk de foto's van vorig jaar

Dit was Work Smarter 2018

De laatste Nederlandse editie van Work Smarter vond plaats op 7 juni 2018, in De Fabrique in Utrecht. Meer dan 300 deelnemers volgden inspirerende sessies van maar liefst 10 internationale sprekers.Bekijk de foto's van 2018, en bereid je voor op een nog straffere editie in 2019! 

Blog

Kun je niet wachten om slimmer te werken en wil je nu al tips ontvangen? Bezoek dan onze blog.

5 redenen om te beginnen met tijdregistreren

5 redenen om te beginnen met tijdregistreren

Een volle inbox, twee calls, even een collega updaten, snel dat rapport lezen en dan weer in de auto naar een afspraak. Dat je dagen tot de nok toe gevuld zijn spreekt voor zich, maar weet jij exact waarmee?
Customer journey voor beginners: de weg van je klanten begrijpen en in kaart brengen

Customer journey voor beginners: de weg van je klanten begrijpen en in kaart brengen

De customer journey bestaat uit de verschillende stappen die je klanten nemen voor én na een aankoop. Maar hoe breng je dit nu in kaart?
Wat is een Gantt-chart en waarom is het belangrijk?

Wat is een Gantt-chart en waarom is het belangrijk?

Wat zijn Gantt-charts en hoe helpen ze projecten beter beheren? Een uitgebreide gids vol tips en informatie - ontdek zelf de voordelen van Gantt-charts voor jouw projecten.