Bedankt voor je aanwezigheid!

Work Smarter 2019 is spijtig genoeg afgelopen, maar hou zeker deze pagina in de gaten voor Work Smarter 2020!

Waarom Work Smarter?

Waarom Work Smarter?

Work Smarter levert in één dag een overzicht van en oplossingen voor de grootste uitdagingen bij Nederlandse mkb-bedrijven. Met nieuwe inzichten en praktische tips en tricks kun jij de dag erna jullie bedrijfsresultaat verbeteren. Internationale toppers samen met lokale experts en enthousiaste ondernemers delen op Work Smarter hun lessons learned en best practices.

Wil je erbij zijn?

Maak deel uit van dit uniek evenement! Beleef een dag vol netwerkmomenten en leer meer over groeien van je business en efficiënter werken. 

Bekijk de foto's van vorig jaar

Dit was Work Smarter 2018

De laatste Nederlandse editie van Work Smarter vond plaats op 7 juni 2018, in De Fabrique in Utrecht. Meer dan 350 deelnemers volgden inspirerende sessies van maar liefst 10 internationale sprekers. Bekijk de foto's van 2018, en bereid je voor op een nog straffere editie in 2019! 

Blog

Kun je niet wachten om slimmer te werken en wil je nu al tips ontvangen? Bezoek dan onze blog.

5 redenen om te beginnen met tijdregistreren

5 redenen om te beginnen met tijdregistreren

Een volle inbox, twee calls, even een collega updaten, snel dat rapport lezen en dan weer in de auto naar een afspraak. Dat je dagen tot de nok toe gevuld zijn spreekt voor zich, maar weet jij exact waarmee?
Customer journey voor beginners: de weg van je klanten begrijpen en in kaart brengen

Customer journey voor beginners: de weg van je klanten begrijpen en in kaart brengen

De customer journey bestaat uit de verschillende stappen die je klanten nemen voor én na een aankoop. Maar hoe breng je dit nu in kaart?
Wat is een Gantt-chart en waarom is het belangrijk?

Wat is een Gantt-chart en waarom is het belangrijk?

Wat zijn Gantt-charts en hoe helpen ze projecten beter beheren? Een uitgebreide gids vol tips en informatie - ontdek zelf de voordelen van Gantt-charts voor jouw projecten.