Wat is Work Smarter?

Wat is Work Smarter?

Tijdens Work Smarter delen we concrete tips & tricks over slimmer werken. Jij kan op deze dag deel uitmaken van een community waarin mensen van elkaar leren: ontdek inspirerende sprekers en boeiende tools. Dit is je kans op een unieke belevenis!

Waarom Work Smarter?

Waarom Work Smarter?

Heel wat mensen zitten met vragen omtrent digitalisering en klantgericht werken. Daarnaast zien we uitdagingen op het gebied van sales, marketing, administratie, organisatie en ga zo maar door. Hoe pak je dat aan in de digitale wereld? Teamleader wil meer bieden dan enkel en alleen een tool. Daarom organiseren we sinds 2016 jaarlijks Work Smarter: een evenement waar we geïnteresseerden in slimmer werken samen brengen en kennis uitwisselen.

Vorige edities

Vorige edities

De laatste Nederlandse editie van Work Smarter vond plaats op 11 mei 2017, in de Westerliefde in Amsterdam. Meer dan 250 deelnemers volgden inspirerende sessies van Michele Sparreboom, (TEDx) spreker en blogger, Rodolphe Dutel, founder van Remotive.io en Jeroen De Wit, CEO van Teamleader.

Bekijk de beelden van vorig jaar

Dit was Work Smarter 2017

Bekijk de beelden van vorig jaar

Blog

Kun je niet wachten om slimmer te werken en wil je nu al tips ontvangen? Bezoek dan onze blog.

De gloednieuwe mobiele app van Teamleader

De gloednieuwe mobiele app van Teamleader

Laten we beginnen bij het begin: waarom eigenlijk een nieuwe mobiele app?
Teamleaders nieuwe navigatiemenu

Teamleaders nieuwe navigatiemenu

Een paar weken geleden kondigden we het nieuwe design van het navigatiemenu aan. Sindsdien probeerden enkele bèta-testers het menu uit. De resultaten waren heel positief. Dat betekent dat ook jij binnenkort een nieuw en verbeterd navigatiemenu van ons mag
Hoera! Teamleader Nederland bestaat 3 jaar

Hoera! Teamleader Nederland bestaat 3 jaar

Het is iets meer dan drie jaar geleden dat Armanda Willems, Senior Accountmanager, begon als eerste medewerker van Teamleader Nederland. Al gauw werd ze vergezeld door Vicky van Riel, Marketing Manager en Mustafa Tapan, Partner Manager: “Daar zaten we dan

Aftermovie 2017

Wil je erbij zijn?

Maak deel uit van dit uniek evenement! Beleef een dag vol netwerkmomenten en leer meer over groeien met je onderneming en slimmer werken.