Partners

Het mkb event van het jaar

November 5, 2019 , de Fabrique Utrecht

Work Smarter is het evenement voor mkb-bedrijven in Nederland. Wij brengen de ondernemers, projectmanagers, salesmanagers samen voor een dag vol praktische tips & tricks - omgeven door een industriële feeling vol verrassende elementen.  

Tijdens de afgelopen 7 edities is Work Smarter gegroeid tot het meest praktische evenement voor het mkb. Het evenement brengt meer dan 650+ bedrijven bij elkaar in een inspirerende setting in het midden van Nederland, Utrecht. 

Wat jouw intenties ook zijn, samenwerken met Work Smarter staat garant voor een succesvolle interactie met ons volledige publiek.

Wat is jouw doel?

Work Smarter

Brand awareness

Verbind jouw merk aan Work Smarter en kom in contact met honderden bedrijven in jouw doelgroep. Samen zullen we er alles aan doen om jouw merk zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen bij alle bezoekers.

Kennis leiderschap

Kennis leiderschap

Tijdens deze dag komen niet enkel kennisleiders aan het woord. Dit is ook de kans om aan een publiek van 600+ te laten zien, wat jullie onderscheidend maakt. 

Netwerken

Netwerken

We hebben diverse partner mogelijkheden, van het verzorgen van een extra bij de lunch, een toevoeging aan de borrel of een spectaculaire afsluiting.  Laten we samen nadenken op welke manier wij jouw merk nog meer onder de aandacht kunnen brengen op het evenement.

leads genereren

Leads genereren

Je komt natuurlijk met een doel naar Work Smarter en dat is in contact komen met nieuwe klanten. Wij helpen jou zowel vooraf, tijdens en achteraf om in contact te blijven met de deelnemers, voor een succesvol resultaat. 

Partners

Wie nemen er deel aan Work Smarter?

650+ aanwezigen

40+ partners

20+ sprekers

30+ sessies