De Fabrique

Zien we jou in Utrecht?

We kunnen niet wachten om Work Smarter 2019 in de Fabrique te organiseren.  Als oude lijnolie- en mengvoederfabriek, is de Fabrique nu een van de karakteristieke en innovatieve evenementenlocaties van Nederland. Dit past het natuurlijk perfect bij de doelstelling van Work Smarter.

WS

Hoe kom je op de locatie?

Het is erg gemakkelijk om de Fabrique te bereiken. Vanaf Utrecht Centraal pak je de sprinter naar Maarssen. Vanaf het station zul je borden zien staan, die jou naar het evenement leiden tijdens een wandeling van 10 minuten. 

Als alternatief, kun je ook met de auto komen. De Fabrique heeft een grote parkeerplaats, waarop wij 500 plaatsen gereserveerd hebben. 

Veelgestelde vragen

Hieronder beantwoorden we de veelgestelde vragen. Vind je het antwoord op jouw vraag niet? Stuur ons een mailtje via worksmarter@teamleader.nl.

Kan ik eenvoudig parkeren in de buurt?

Parkeren kan gratis op het eigen terrein van De Fabrique. Professionele parkeerbegeleiders zullen je ontvangen en een van de 700 plekken aanwijzen, zodat het parkeren soepel verloopt en jouw Work Smarter dag direct efficiënt kan beginnen. 

Hoe bereik ik De Fabrique met het OV?

Op station Maarssen stoppen treinen uit Amsterdam en Utrecht. Neem vervolgens uitgang Kanaalzijde. Je bereikt De Fabrique in 15 minuten lopen. Er zijn op station Maarssen ook OV-fietsen beschikbaar. 

Tot wanneer kan ik een ticket bestellen?

Je kan tot de dag van het event zelf tickets bestellen. Hou er wel rekening mee dat de voorverkoop in fasen verloopt, en tickets duurder worden naarmate het event dichterbij komt:

  • Super Early Bird-ticket: € 35 pp. tot 17 mei 2019

  • Early Bird-ticket: € 50 pp. tot  20 september 2019

  • Work Smarter-ticket: € 75 pp. tot het event zelf

(*) alle prijzen zijn exclusief BTW. 

Wordt er ook een vegetarische lunch voorzien?

Voor de lunch voorzien we een vegetarisch alternatief. Als we met andere vereisten rekening dienen te houden, neem je best even contact met ons op via worksmarter@teamleader.nl. 

Wil je erbij zijn?

Maak deel uit van dit uniek evenement! Beleef een dag vol netwerkmomenten en leer meer over groeien met je onderneming en slimmer werken.