Meindert Schut
Moderator
stage 3
14h30

Meindert Schut is een breed inzetbare presentator en journalist. Hij is Adjunct Hoofdredacteur bij BNR Nieuwsradio en geeft leiding aan ruim 100 redacteuren, verslaggevers, correspondenten en presentatoren. Meindert heeft talloze formats bedacht en opgezet voor BNR Nieuwsradio, zoals de radioprogramma’s Zakendoen Met…, BNR ZZP Café en BNR Sportzaken. Binnen de hoofdredactie houdt hij zich onder meer bezig met de digitalisering van de radio. Zo is hij mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de website, social media strategie en de innovatieve App van BNR Nieuwsradio.

Meindert Schut
Marco Aarnink
Drukwerkdeal
foyer
17:30

Een nieuw product lanceren

Marko Aarnink
Jeroen De Wit
CEO Teamleader
foyer
17u00
foyer
18:00

Een man voor wie 24 uur in een dag nét genoeg zijn, mocht hij slaap kunnen uitschakelen als factor. Dit quasi bodemloos vat vol ideeën gaat er prat op om steeds op de hoogte te zijn van alles wat er in zijn bedrijf gaande is. Een heuse prestatie, wetende dat de vraag ‘wie start er volgende week’ al een standaard is in de wekelijkse groepsmeeting.

Hoge toppen scheren doet hij niet alleen op professioneel vlak: in zijn zeldzame weekends kan je hem glunderend op zijn Bianci-fiets terugvinden in een heuvelachtige omgeving. Dit is vaak ook het enige moment waarin Jeroen niet vooruit kijkt, al is het maar om zijn achtervolgers grijnzend achter zich te laten.

Jeroen De Wit
Deni & Joost
Young Capital
stage 2
15:00

Jongeren zijn de toekomst, dus onmisbaar voor elk bedrijf.

YoungCapital gelooft in de kracht van jonge mensen. Met hun frisse blik en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en vaak een tikkie eigenwijs. Hoe zorg je ervoor dat ze juist jouw bedrijf kiezen? Hoe bind je ze aan jou en hoe haal je het beste in ze naar boven.

YoungCapital’s Joost Agterberg (adviseur nieuwe generatie) en Deni Barisic (marketingmanager) kennen de nieuwe generatie als geen ander. Ze weten wie ze zijn, wat ze willen en waar ze blij van worden. Met praktische tips, tricks en ervaringen, stomen ze jou klaar voor de toekomst.

Deni en Joost
Jasper Dijkstra
Storm Digital
stage 3
15h00

Nog maar een paar jaar geleden schreeuwde iedereen van de daken dat data het nieuwe goud zou zijn. Inmiddels zien we door datalekken bij onder andere Facebook, Playstation en LinkedIn, dat het werken met data, en persoonlijke data in het bijzonder, ook een schaduwkant kent. GDPR brengt hierin meer zekerheden voor consumenten. Maar marketeers en bedrijven dan? Wat kunnen zij verwachten van deze nieuwe wet? Welke werkzaamheden moeten ze laten liggen? Wat kan nog wel? Verwacht in deze sessie geen taaie juridische stof maar juist praktische en heldere richtlijnen waar je direct mee aan de slag kan.

Jasper Dijkstra
Robert Schepes
Finance
stage 2
15:45

Vergroot je kapitaal met alternatieve financiering

De economie floreert, banken draaien geleidelijk de geldkraan weer verder open. Voor veel ondernemers is het echter nog steeds lastig om aan de juiste financiële middelen te komen. Middelen welke essentieel zijn om gestelde groeiambities te realiseren. 
De grote vraag is: welke alternatieven zijn er voor ondernemers? 
Laat u meenemen in de wereld van het nieuwe financieren. Een wereld waarin flexibiliteit en creativiteit sleutelwoorden zijn. Kom erachter welke vorm van financiering het meest bij je onderneming past. Succesvol financieren is vaak makkelijker dan je denkt!

Robert Schepes
Tom Schouteden
CTO Teamleader
stage 1
15u00

De roadmap van Teamleader in 2018

Wat mag je van Teamleader verwachten in 2018? Niemand is beter geschikt om je daar meer over te vertellen dan onze Chief Technology Officer, Tom Schouteden. Hij laat je de roadmap zien voor onze software en vertelt je in klare taal wat jij als gebruiker mag verwachten.

Tom Schouteden
Jorg Ruis
Culture Builders
stage 3
15h45

Jorg is de oprichter van Culture Builders; hij helpt bedrijven om een uitstekende cultuur te realiseren zodat hun werknemers hun allerbeste werk kunnen doen. In de afgelopen jaren was Jorg werkzaam in verschillende technologie bedrijven. Geïnspireerd door de bekende voorbeelden (Netflix, Google, Zappos) is hij zich steeds meer toe gaan leggen op een van de belangrijkste succesfactoren van een tech bedrijf: de mensen en de cultuur. Jorg deelt als zakelijke vlogger zijn avonturen en had daar snel succes mee: hij ging in 2,5 maand van 9 naar 2210 abonnees en haalde talloze leads binnen.

Jorg Ruis
Niels Vanden Buverie
Product Owner Marketplace & API
stage 1
15u45

The Marketplace: één jaar later

Eén jaar geleden lanceerden we tijdens Work Smarter de Marketplace: een centrale plaats waar je alle integraties met Teamleader terug kan vinden. Want door al je tools te verbinden, kan je nóg slimmer werken. Product owner Niels Vanden Buverie vertelt je onze volgende stap met de Marketplace en geeft je tips om er ten volle gebruik van te maken.

Niels Vanden Buverie