Ben Tiggelaar
Hoe voer je effectief veranderingen door binnen jouw bedrijf?
foyer
-

Ben geeft jou antwoord op waarom veranderen zo moeilijk is én... welke 3 stappen wel werken. Op basis van de nieuwe #1- bestseller De Ladder. 

Enkele vragen die Ben beantwoord:

  • Hoe formuleer ik veranderdoelen die mijn collega's / medewerkers wél motiveert?
  • Hoe selecteer ik concreet gedrag dat wél tot succes leidt?
  • Welke support-technieken helpen wél bij verandering?
Ben Tiggelaar
Annemarie van Gaal
Onderneemster / Investeerder
foyer
-

Annemarie van Gaal is ondernemer en investeerder. Haar ondernemerscarrière begon in de negentiger jaren in Rusland, waar ze de grootste onafhankelijke uitgeverij van Rusland opzette. Bij het grote publiek is ze vooral bekend van televisieprogramma’s als Dragon’s Den (KRO), Ten Einde Raad (NCRV), Een Dubbeltje Op Zijn Kant(RTL4) en Divorce Hotel (RTL4). Annemarie schrijft wekelijks een column voor De Telegraaf en daarnaast schrijft ze regelmatig artikelen voor Margriet.

Als dagvoorzitster is Annemarie enthousiast, scherp en inspirerend. Ze neemt jullie mee gedurende de keynotes en zal ook zelf een break-out sessie verzorgen. 

Annemarie van Gaal
Jeroen de Wit
Wat kun jij in de komende periode van Teamleader verwachten?
foyer
-

Jeroen De Wit is CEO en co-founder van Teamleader, een Belgische scale-up die het werk van mkb bedrijven makkelijker maakt. Zijn LinkedIn vermeldt slechts 1 bedrijf sinds 2012, maar die 6 jaar staan ​​gelijk aan een levenslange ervaring: de eerste werving, de eerste factuur, de eerste investering ... Snelle groei, inclusief groeipijnen, euforie en alles daar tussenin; Jeroen groeide van student-ondernemer tot oprichter, van ondernemer tot CEO. Teamleader is in 7 jaar tijd van 0 naar 10.000 klanten in Europa gegroeid.

Naar goede gewoonte neemt Jeroen de slotkeynote voor zijn rekening. Hij zal daarin onder andere vertellen hoe Teamleader je ook in de toekomst zal blijven helpen om te werken en wat zijn persoonlijke tips & tricks zijn om ook jouw bedrijf te laten groeien!

Jeroen de Wit
Koen Stam
Waar staat jouw bedrijf op de digitale ladder?
foyer
-

De meeste bedrijven gebruiken een boekhoudprogramma, e-mailsysteem, agenda, Linkedin, E-commerce systemen, CRM systeem of excel, formulieren op de website, meerdere social media systemen. Gebruik jij ook de meeste van deze programma's? Tijdens de sessie van Koen word je meegenomen in het spinweb van systemen voor het mkb en leer jij hoe je orde schept in de chaos.

Koen Stam